Uutiset

Tilaa uutiskirje

Do you have entrepreneurial spirit and want to conquer Europe with us?

We are looking for Affiliated Partners to establish operations in Sweden and other European countries to support our aggressive expansion targets.

Puitesopimusten 3 suurinta haastetta

Yleensä niin myyjä kuin ostaja ovat tyytyväisiä puitesopimuksen syntyessä. Kokemus kertoo kuitenkin, että vain pientä osaa puitesopimuksista hyödynnetään tarkoituksen mukaisesti.


IFRS 16

Uudet säännöt – leasingsopimukset rinnastetaan investointeihin

Uudet IFRS-säännöt vuodelta 2016 tarkoittavat, että leasingsopimukset rinnastetaan investointeihin. Toisin sanoen tulevat maksuvelvoitteet tulee merkitä taseeseen velkana ja käyttöarvo omaisuutena.


Kokonaiskuva luo luottamusta ja nostaa yrityksen myyntiarvoa

Luottamus sijoituksen tuottavuuteen lisää sijoittajien maksuhalukkuutta. Kun kustannuskuva on hämärä, eivät sijoittajat helposti huomaa, että hankinnasta tulee menestys. Monien lupaavien yritysten arvo on alentunut, koska puuttuva kokonaiskuva luo epävarmuuksia.


Tee ulkoistamisesta tuottavampaa

Yritykset keskittyvät yhä enemmän ydinosaamiseensa ja ulkoistavat loput. B2B-markkinoiden räjähtävä kasvu on tuonut mukanaan juoksevat sopimukset, joita yrityksissä allekirjoitetaan siellä täällä. Todellisuus on usein, että yrityksillä ei ole sitä kokonaiskuvaa mitä omistajat odottavat.


Outlook-muistutusten 4 suurinta ansaa

Moni talousosasto tekee parhaansa pitääkseen sopimukset järjestyksessä, pitämällä kokonaiskuvan sopimuksista, päättymispäivistä ja summista Excelissä tai CRM-ratkaisussa.


Viking Venture sijoittaa House of Controliin

Viking Venture, yksi Norjan johtavista sijoitusrahastoista, osti 55 prosenttia House of Control Group AS:n osakkeista kesäkuussa 2015.


Lisämiljoonia tulokseen – muista hintaindeksi!

Monissa 3-5 vuoden, ja sitä pidemmissä, sopimuksissa on pykälä hintojen vuosittaisesta tarkistuksesta suhteessa hintaindeksiin. 


Epävarmat ajat elinkeinoelämässä – yritysten tulee varautua

Kansainväliset ja kansalliset epävarmat ajat pakottavat monet yritykset vähentämään henkilöstöä merkittävästi.

Chat
Varaa demo