Complete Control

Complete Control on pilvipohjainen ratkaisu, jonka avulla hallinnoit sopimuksia, velvoitteita ja omaisuutta

 • 100 % henkilöstä riippumaton sopimusten hallinta
 • Hae nopeasti ja helposti kaikki tulevat velvoitteet
 • Irtisanomisista, uusimisista, eräpäivistä ym. muistutetaan
 • Sopimuksiin liittyvien rahavirtojen kokonaiskuva helpottaa budjetointia
 • Näe milloin tahansa kuka käyttää laitteistoja ja omaisuutta
 • Järjestelmä muodostaa arvoraportteja, joista näkee omaisuuden todellisen ja kirjanpidollisen arvon
 • Helppo tuonti ja vienti Exceliin ja PowerPointiin
 • Intuitiivinen käyttö ja yksinkertainen hallinnointi
 • 100 % web-pohjainen SaaS-ratkaisu – uutta infrastruktuuria ei tarvita
 • Complete Control on saatavilla 5 eri kielellä.

Automaattiset muistutukset

Ei enää sopimussotkuja!
Mikään ei unohdu

Pilvipohjainen ja helppokäyttöinen

Ei tarvetta uudelle infrastruktuurille
Salattu ja suojattu tietoliikenne

Suuret säästöt

Eliminoi tarpeettomat kustannukset
Parantaa tulosta

Täydellinen hallinta koko ajan

Yksinkertaisempi arki niin työntekijöille kuin talouspäällikölle!

Pienille ja isoille yrityksille

Complete Controlin perusratkaisu, joka kattaa useimmat tarpeet, toimii niin 20 kuin 10 000 työntekijän yrityksissä. Jos tarvitset edistyneempiä toimintoja, räätälöimme sinulle juuri tarvittavan ratkaisun tarpeellisista moduuleista. Napsauttamalla alla olevia kuvakkeita näet mitä lisätoimintoja eri moduulit tarjoavat.

Tilavuokraus

Omistetut ja vuokratut kiinteistöt ovat haastavia hallittavia. Kyseessä on isot rahat. Tilavuokraus-moduulin avulla pidät kaikki yrityksen toimintaan liittyvät vuokrasopimukset ja omistajuudet hallinnassa.

Moduuli kerää yhteen vuokrasopimukset, hintasäätelyt, tilojen kunnon, sekä tulevat ja lähtevät maksut. Se muistuttaa myös eräpäivistä, niin että irtisanomispäivät ja mahdolliset optioeräpäivät ovat aina hallinnassasi. Eräpäiviä, hintojen tarkistusta, ajoittaista kiinteistönhuoltoa ja sopimusten kestoa seurataan ja niistä muistutetaan vastuuhenkilölle sovittuun aikaan.

Omaisuus

Omaisuus-moduulin avulla pidät yrityksen käytössä olevan omaisuuden hallinnassa. Muutamalla näppäimen painalluksella saat raportin kaikesta aktiivisesta omaisuudesta – eli toisin sanoen yrityksen koko inventaariorekisterin.

Näet millaista laitteistoa yksittäisen työntekijän käytössä on, ja löydät pian vaihtoa tarvitsevat laitteistot ja niiden huoltohistorian. Moduuliin sisältyy IT:n, taiteen, ajoneuvojen ja muiden arvokkaiden kohteiden hallinta, mukaan lukien hankintatapa, taiteilija, arvotuspäiväys, sijainti, vastuuhenkilö jne.

Laajennettu muistutus

Laajennettu muistutus -moduuli antaa mahdollisuuden räätälöityyn automatisointiin. Complete Controlin perustana on aktiivinen muistutus, mutta tämä moduuli lisää vielä edistyneempiä muistutusasetuksia.

Muistutuksia voi asettaa kaikenlaisille sopimuksille ja velvoitteille, työntekijöiden seuraamiselle, omaisuudelle, indekseille, projekteille jne. Jos esimerkiksi työntekijällä on syntymäpäivä tai vuosipäivä, tai jos työntekijän pätevyys (lisenssi, kurssi, todistus) vanhenee. Toisin sanoen kaikki yrityksen mahdolliset eräpäivät, joissa automaattinen muistutus on hyödyllinen ja tärkeä.

Integraatio/ssb

Integraatio/SSB -moduuli huolehtii sopimusten hinnantarkistuksista, täydellä SSB-integraatiolla. Sen avulla kustannukset ja tulot voi suunnitella tarkemmin.

Taulukot ladataan SSB:ltä (Norjan tilastokeskukselta). Norjalaiset, tanskalaiset, suomalaiset ja ruotsalaiset indeksit ovat saatavilla vuodesta 1900 alkaen. Toiminto säästää aikaa ja muodostaa hyvän laskutusperustan. Moduuli mahdollistaa automaattisen hintojensäätelyn asetetun indeksin perusteella, ja hintaindeksimuutoksista voi asettaa myös muistutuksen. Moduuli sisältää Excel-raportit kaikista suunnitelluista ja tehdyistä muutoksista.

HR/kompetenssi

Moduuli systematisoi HR-asiakirjat ja sopimukset ja muistuttaa työntekijöiden pätevyyksistä, sairauspoissaoloista, työntekijäkeskusteluista sekä muista eräpäivistä.

HR/Kompetenssi -moduuli mahdollistaa vanhentuvien sertifiointien, aseman vaatimien pätevyyksien, työntekijöiden kuvien, yrityksen sisäisten pätevyyksien hakutyökalun, räätälöidyn CV-viennin, työntekijöiden liitetiedostojen ja monen muun helpon ja järjestelmällisen hallinnan.

Projektinhallinta

Projektimoduuli mahdollistaa tehokkaamman projektinhallinnan, missä henkilöstö ja muut resurssit otetaan yhtälailla huomioon suunnittelussa.

Moduulin avulla voit varata työntekijöitä ja resursseja valittuun projektiin, nähden tosiaikaisesti onko henkilö tai resurssi vapaa. Sen avulla muodostat myös selvän kuvan projektin kuluista ja tuloista, sekä historiikin työntekijöistä ja heidän aiemmista projekteistaan, projektikalenterin jne.

Asiakirjakeskus

Asiakirjakeskus -moduulin avulla pidät tärkeät asiakirjat hallinnassa. Voita ladata liitetiedostoja kansiorakenteeseen, jakaa kansioita tiettyjen henkilöiden kanssa, myöntää aikarajoitetut luku- ja kirjoitusoikeudet jne.

Eri asiakirjoja, joita ohjelmaan voi lisätä, ovat mm. kokouspöytäkirjat, sopimuspohjat, hallituskatsaukset ja -dokumentit, kaava- ja turvapiirrokset jne.

Tapahtumat

Tapahtumat-moduuli on ainutlaatuinen työkalu yrityksen sopimusten aktiiviseen hallintaan. Moduulin avulla voit systematisoida ja jakaa sopimuksiin ja velvoitteisiin liittyvät kulut osiin tarpeen mukaan.

Voit jakaa kulut esimerkiksi osaston/yrityksen tai yrityksen tilisuunnitelman mukaan, määritellä useita tapahtumakategorioita sopimuksiin tarpeen mukaan, asettaa muutoksia summiin ajoitetusti, selvittää mitä valuuttaa sopimus käyttää jne. Raportit muodostetaan Excel tai PDF-muodossa, ja raporttitoiminnossa on erittäin hyvät hakumahdollisuudet.

Valuutta

Valuutta on toiminto jonka voimme aktivoida tarvittaessa. Sitä voi hyödyntää, jos yrityksellä on sopimuksia useilla eri valuutoilla.

Complete Control synkronoi päivittäin Norges Bankin, Norjan keskuspankin, kanssa, mikä tarkoittaa, että voit hakea tarkat taloudelliset raportit sopimuksista ja tapahtumista halutulla valuutalla ja muunnettavalla katsauksella.

Labels

Labels on toiminto, jonka voimme aktivoida yrityksen tarpeen mukaan. Sen avulla on helppo merkitä sopimuksia, omaisuutta, työntekijöitä, projekteja jne.

Voit tarpeen mukaan valita merkinnän värillä tai tekstillä.

Tärkeimpiä asioita, mitä Complete Control tarjoaa, on henkilöstä riippumaton sopimusten ja velvoitteiden hallinta. Sopimuksia solmitaan yrityksen nimissä monella tasolla eri ihmisten taholta. Ei tarvita montaa työntekijää, ennen kuin niiden seuraamisesta tulee vaikeaa, etenkin jos sopimuksen tehnyt henkilö on sairaslomalla, vaihtanut toiseen tehtävään tai lopettanut.

Tiedätkö vastauksen?

Yhdeksän kymmenestä norjalaisesta yrityksestä ei tiedä vastausta näihin kysymyksiin.

 • Monessako sopimuksessa yrityksesi on osallisena?
 • Mitkä ovat näiden sopimusten jäljellä olevat velvoitteet?
 • Kuinka pitkiä sopimukset ovat?
 • Milloin ne pitää sanoa irti, jos niitä ei haluta uusia?
 • Mikä on yrityksen sopimusten kassavirta tulevina 12 kuukautena?
 • Onko jonkun irtisanoutuessa käytäntöjä?
 • Voitko helposti ilmoittaa kadonneen, varastetun tai menetetyn IT-laitteiston arvon ja sarjanumeron?

Jos tämä koskee myös sinun yritystäsi, kysymysten läpikäyminen voi olla erittäin hyvä idea!

Muut tuotteet

Onko sinulla kysymyksiä tuotteistamme?

Soita meille 040-580 1221

... tai täytä alla olevat kentät. Joku ystävällisistä konsulteistamme ottaa sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä

Chat
Varaa demo