UDI

UDI (Norjan ulkomaalaisvirasto) tarvitsi kokonaiskuvan laitteistoistaan, kuten tietokoneista, matkapuhelimista sekä muista laitteista, joita viraston 1100 työntekijää käyttävät. Lisäksi Norjan valtiontalouden tarkastusvirasto vaati inventaariorekisteriä, jollaista heillä ei vielä ollut. Inventaariorekisteri on nyt vaatimus, jota tulee seurata.

”Arkemme on uudistunut täysin! House of Controlin ratkaisu on antanut meille paljon enemmän kuin mikä alkuperäinen tarpeemme oli, ja on myös muiden osastojen käytössä käytännöllisesti.”

Kjartan Nilsen, sopimuskoordinaattori, UDI

UDI suoritti perusteellisen markkinatutkimuksen eri ratkaisuista ennen kilpailutusta, jonka House of Control voitti useiden osanottajien joukosta. Järjestelmä on ollut käytössä huhtikuusta 2012.

”Käyttäjäystävällisyys on ainutlaatuinen. Olemme nähneet tarjouksia monista järjestelmistä, mutta tämä on omassa luokassaan. Opettelua ei tarvita ollenkaan, koska ratkaisu on niin intuitiivinen, siitäkin huolimatta että rekisteröitävää ja talletettavaa tietoa on paljon.”

Ulkomaalaisvirasto on myös turvamerkinnyt omaisuutensa.

”Toinen myönteinen vaikutus on, että olemme turvamerkinneet UDI:n omaisuuden. Merkintöjen alettua emme ole kadottaneet yhtään 1100 matkapuhelimestamme. Uskon, että merkinnällä on psykologinen vaikutus. Se kertoo, että tuotteen voi jäljittää House of Controlin avulla.”

Onko sinulla kysymyksiä tuotteistamme?

Soita meille 040-580 1221

... tai täytä alla olevat kentät. Joku ystävällisistä konsulteistamme ottaa sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä

Chat
Varaa demo