Synoptik

On monta erilaista tapaa käyttää House of Controlin ratkaisuja, ja Synoptik varmasti erottuu joukosta. Synoptik Norge AS omistaa optikkoketjut Brilleland ja Interoptik, ja heillä on Norjassa yhteensä noin 140 liikettä. 57 Interoptik-liikkeistä on franchise-yrityksiä, loput itseomistettuja.

”Olemme käyttäneet House of Controlia pääasiassa pitämään liikkeiden vuokrasopimukset hallinnassa. Meillä oli tarve saada kokonaiskuva kaikista sopimuksiimme liittyvistä kestoista ja irtisanomisajoista, mikä ei ollut kovin helppoa Excel-arkilla. Nykyään 3-4 henkilöä käyttää järjestelmää. Heidän lisäkseen useampi työntekijä hyödyntää järjestelmää hakuihin.”

Nina Tjeldflaat, Financial Controller, Synoptik Norge

Synoptikille suurin etu on ollut eräpäivien ylittämisen riskin pieneneminen. Kun sopimuksen loppu lähenee, sopimusvastaava saa automaattisesti sähköpostimuistutuksen. Heillä on siten hyvin aikaa suunnitella tilojen tuleva käyttö ja mahdollisesti neuvotella ehdot uudelleen.

”Kun kaikki tiedot ovat yhdessä paikassa, on ratkaisu täysin fantastinen. Olemme keränneet digitaalisen arkiston, joka on helposti kaikkien täältä tietoa tarvitsevien käytettävissä.”

He käyttävät ratkaisua myös franchise-yrittäjien ja eri toimittajien, kuten sähkö ja toimistokoneet, sopimusten kokoamiseen, sekä kattavana yritysasiakassopimusten salkkuna. Muutoin ratkaisua käytetään hakuihin. Käyttäjäystävällisuuden ansiosta haluttu sopimus on helppo hakea. Kaikki sopimukset skannataan liitetiedostoiksi, ja lisäksi Synoptikilla on räätälöity etusivu, joka näyttää sopimuksen tärkeimmät kohdat.

Onko sinulla kysymyksiä tuotteistamme?

Soita meille 040-580 1221

... tai täytä alla olevat kentät. Joku ystävällisistä konsulteistamme ottaa sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä

Chat
Varaa demo