Lisämiljoonia tulokseen – muista hintaindeksi!

Monissa 3-5 vuoden, ja sitä pidemmissä, sopimuksissa on pykälä hintojen vuosittaisesta tarkistuksesta suhteessa hintaindeksiin. Ajatuksena on tietenkin huolehtia inflaation neutralisoinnista, ja kyseinen pykälä on normaalisti luonnollinen ja hyväksyttävä useimmille asiakkaille. Mitä todellisuudessa useimmiten tapahtuu, on että organisaatiot unohtavat tehdä tämän tarkistuksen. Useimmilla on kiire, ja näistä vastuussa olevat työntekijät voivat vaihtaa asemaa tai lopettaa. Joskus tarkistuslaskelmat unohdetaan tehdä ajoissa, joskus ei tiedetä miten ne tehdään oikein.  Kaikkein tärkeintä on, että hintoja ei korjata ERP/laskutusjärjestelmässä.

Complete Controlin Integraatio-moduuli huolehtii sopimusten hinnantarkistuksista täydellä SSB-integraatiolla. Sen avulla asiakassopimuksissa olevat tärkeät tulonlähteet eivät enää mene ohi suun.